Doriti sa va reamenajati casa?

Doriti un nou design in casa Dumneavoastra?

Gasiti aici solutia completa

  Galeria Google de fotografii E&G Point Construct on Google Plus E&G Point Construct on Facebook E&G Point Construct on Twitter E&G Point Construct on Vimeo E&G Point Construct on Linkedin E&G Point Construct on YouTube E&G Point Construct on Stumbleupon E&G Point Construct on Digg E&G Point Construct on Delicious Subscribe RSS English Deutsch

Despre noi

placari exterioare

Obiectivul de baza al companiei noastre este sa va asiguram servicii de inalta calitate conform cerintelor Dumneavoastra, in conformitate cu legile si reglementarile in vigoare. Ne dorim sa fiti satisfacuti.
Cu experienta in domeniul constructiilor civile, sociale si industriale, noi:
- promovam noile concepte in materie de constructii
- utilizam ultimele tehnologii pentru a ajuta la schimbarea celor vechi
- putem lucra cu orice material si tehnologie
Lucrarile executate reprezinta cartea noastra de vizita

Promovam casele de lemn

constructii case

E&G POINT CONSTRUCT SRL promoveaza constructia de case pe structura de lemn. Motivul alegerii acestei variante constructive este raportul foarte bun pret/calitate. Avantajele unei astfel de case sunt, in primul rand, pretul, apoi faptul ca raportul termic este mai bun la o astfel de constructie si are durata de executie mica. In medie, o casa pe structura de lemn poate fi construita in 3 luni.
Vorbim de o casa de locuit, nu doar de una de vacanta, o casa care dispune de toate functionalitatile si confortul unei locuinte moderne.

Stabilitate si echilibru

Amenajari

E&G POINT CONSTRUCT SRL ofera stabilitate si echilibru intr-un mediu economic imprevizibil si preia din sarcina Dumneavoastra acele activitati si domenii in care demonstreaza prin fapte, profesionalism si responsabilitate, o maxima competenta. Rezolvarea oricarei probleme implica o organizare specifica si o abordare structurata care sa conduca la solutia optima, generatoare de maximum de beneficiu in conditiile date.

Oferta in domeniul constructiilor este ampla si acopera practic toate nevoile unui potential client. Incepand cu lucrarile de constructii civile si industriale, executarea de constructii destinate sportului, si terminind cu lucrarile de finisaje interioare si exterioare, nu exista in fapt nici un gen de lucrare la care compania sa nu raspunda cu promptitudine.

Beneficiari

Amenajari interioare

Va prezentam in continuare o parte din beneficiarii nostri,   persoane juridice      

Hotel Golden Tullip – arhitectura completa (tencuieli interioare, exterioare, placari gresie, faianta, instalatii sanitare, gips carton, compartimentari + tavane, vopsit – la cheie)
Bloc Ion Perlea Bucuresti – placari fatade; tencuieli interioare, gips carton, scafe


Soseaua Dealul Negru – infrastructura (Fat Construct)

Soseaua Bucuresti – Pitesti – infrastructura (Fat Construct)
Constructii vile la cheie: Hala Traian, Mogosoaia, Petrachioaia, Pamfil s.a.
Show-room 1.400 mp Constanta Tomis 1
Carrefour – 2 standuri la cheie
Hala frigorifica 800 mp in Popesti Leordeni – instalatii, compartimentari, izolari termice
Bloc Prisaca Dornei – 6 nivele + mansarda – executat zidarie, instalatii saniatre, compartimentari din gips si tencuieli
Institutul National de Geologie al Romaniei – amenajari interioare si renovari
Partidul National Democrat  Crestin – subzidire, consolidare pereti interiori, exteriori, tencuieli, pereti de gips, tavane casetate, instalatii sanitare, canalizare, instalatii electrice
Demolari: Vila pe Bd. Ferdinand Bucuresti

Imagini din timpul lucrarilor

Amenajari interioareVeti regasi in catalog   imagini din timpul lucrarilor, precum si o parte din lucrarile finalizate.


Free SEO Tools Active Search Results Pin It! Free Sitemap Generator