Doriti sa va reamenajati casa?

Doriti un nou design in casa Dumneavoastra?

Gasiti aici solutia completa

  Galeria Google de fotografii E&G Point Construct on Google Plus E&G Point Construct on Facebook E&G Point Construct on Twitter E&G Point Construct on Vimeo E&G Point Construct on Linkedin E&G Point Construct on YouTube E&G Point Construct on Stumbleupon E&G Point Construct on Digg E&G Point Construct on Delicious Subscribe RSS English Deutsch

Etapele realizarii unui termosistem - mai jos

Consultanta si executie

constructii case

Drumul spre inceperea constructiei propriu-zise poate fi uneori lung si anevoios.
Noi facilitam drumul dumneavoastra si va usuram munca, punandu-va la dispozitie serviciile de constructii
Astfel, cu societatea noastra puteti beneficia de urmatoarele servicii:
Consultanta; Executie
Societatea executa intreaga gama de lucrari de constructii, de la lucrari mici pana la lucrari foarte complexe: constructii civile (case la rosu si case la cheie) si industriale (hale/structuri) ori parti ale acestora;
Nu ezitati sa ne contactati pentru mai multe detalii.

Pas cu pas cu Dumneavoastra

constructii case

Compania este la fiecare pas alaturi de Dumneavoastra. Se ocupa de toate etapele, incepind cu proiectul de arhitectura, de rezistenta si de specialitati, obtinerea autorizatiilor de urbanism si constructie si a celor pentru utilitati, si incheind cu executarea lucrarii propriu-zise.
Ne-am adaptat in permanenta metodologia si serviciile astfel incat sa putem raspunde cerintelor ulterioare ale clientilor in timpul derularii proiectelor.
Personalul E&G POINT CONSTRUCT este format din ingineri specialisti precum si echipe de muncitori calificati.

Etapele realizării unui termosistem

Găsiţi mai jos sfaturi practice pentru realizarea corecta a unui termosistem. Montarea profilului de soclu, a profilelor pentru ferestre sau armarea suplimentara la ferestre sunt doar cateva dintre problemele abordate mai jos.

1. Montarea profilului de soclu - YouTube link

Get Adobe Flash player

2. Montarea placilor termoizolante - YouTube link

Get Adobe Flash player

3. Montarea plăcilor termoizolante la ferestre şi alte deschideri - YouTube link

Get Adobe Flash player

4. Montarea diblurilor - YouTube link

Get Adobe Flash player

5. Montarea profilelor de colţ şi a plasei de armare - YouTube link

Get Adobe Flash player

6. Montarea profilelor la ferestre şi alte deschideri - YouTube link

Get Adobe Flash player

7. Armarea suplimentara in cazuri particulare - YouTube link

Get Adobe Flash player

8. Montarea profilului de dilatare - YouTube link

Get Adobe Flash player

9. Aplicarea tencuielii decorative - YouTube link

Get Adobe Flash player

Ce trebuie sa stim despre realizarea cofrajului

constructii case

Nu exista cladire la a carei constructie sa nu se foloseasca beton si nu exista constructor care ar putea evita folosirea acestuia. Betonul proaspat nu isi mentine forma, ceea ce constituie un avantaj, pentru ca datorita acestui fapt se poate executa orice structura. Insa, pentru a obtine modelul dorit al structurii de beton, este necesara turnarea acestuia intr-o forma initiala construita, numita cofraj. Pe parcursul turnarii betonului se fac deseori greseli care, pe de o parte, lasa un gust amar pentru efortul depus, iar pe de alta se repara greu, cu multa munca si cu cheltuieli serioase. Pentru a evita aceste neplaceri, ne-am gandit sa va aducem in atentie cateva informatii cu privire la ceea ce inseamna si cum se pregateste cofrajul pentru turnarea betonului. Betonul este unul dintre cele mai utilizate materiale de constructie din zilele noastre. Acest lucru se datoreaza faptului ca oricine il poate prepara usor si il poate turna in forma dorita cu ajutorul unui sistem numit cofraj.
Ce este cofrajul
Cofrajul este o constructie ajutatoare provizorie care serveste la obinerea formei, dimensiunilor si pozitionarii elementelor din beton, precum si la sustinerea acestora pana cand betonul atinge un grad suficient de maturizare. Cofrajul este compus din placa de cofraj, care defineste forma, si din structurile pe care se sprijina placa, constituind un suport pentru aceasta.
Cofrajele ocupa un loc foarte important in realizarea structurilor de beton, atat sub aspectul calitataii acestora, cat si din punct de vedere economic. In functie de tipul constructiei si al cofrajului folosit, lucrarile de cofrare pot reprezenta 15-30% din costurile structurii de beton.

Free SEO Tools Active Search Results Pin It! Free Sitemap Generator