Doriti sa va reamenajati casa?

Doriti un nou design in casa Dumneavoastra?

Gasiti aici solutia completa

  Galeria Google de fotografii E&G Point Construct on Google Plus E&G Point Construct on Facebook E&G Point Construct on Twitter E&G Point Construct on Vimeo E&G Point Construct on Linkedin E&G Point Construct on YouTube E&G Point Construct on Stumbleupon E&G Point Construct on Digg E&G Point Construct on Delicious Subscribe RSS English Deutsch

Constructii case

Casa de lemn

Construiti cu noi casa mult dorita! Putem sa va punem la dispozitie cea mai buna alternativa pentru constructia de case trainice, cu costuri financiare reduse fata de casele traditionale si cu o viteza mare de executie, chiar si in conditii meteo nefavorabile.
Executam o gama larga de case la cheie, acestea fiind complet finisate ( finisarile interioare si exterioare precum si instalatiile electrice si sanitare sunt incluse).
Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati.
* lucrari de invelitori, sarpante, terase la constructii

Promovam casele de lemn

mansarda lemn

O constructie din lemn este cum nu se poate mai binefacatoare. Dupa anumite studii, bine cunoscute de medici, constructia din lemn nu intrerupe campul magnetic terestru, necesar echilibrului biologic omenesc. Contrar unei idei foarte raspandite, comportamentul lemnului in prezenta focului, este excelent. De fapt, cand este cuprins de flacari, lemnul se consuma incet si-si pastreaza toate proprietatiile mecanice timp de lungi minute, contrar celor mai multe materiale de constructii. In Scandinavia si in America de Nord , 90 % din constructii sunt din lemn. Anumite tari ca Japonia sau SUA, impun construirea locuintelor din lemn in zonele unde cutremurele de pamant sunt frecvente, pentru ca lemnul este materialul de constructie care rezista cel mai bine la cutremure. Confortul lemnului O constructie din lemn imbunatateste confortul persoanelor care locuiesc in ea, datorita faptului ca peretii nu sunt reci si umezi.
Nu uitati ca la construirea unei case traditionale se foloseste apa , iar peretii unei astfel de constructii se usuca in 10-24 luni. Performantele logistice ale lemnului
Constructiile din lemn se caracterizeaza printr-o pre-fabricare in uzina (usi, ferestre, sarpanta, osatura...). Transportul si montajul acestor diferite elemente sunt relativ usoare. In plus, rapiditatea cu care se monteaza o casa din lemn reduce in mod considerabil durata santierului . Va veti putea muta deci in noua casa, mult mai repede .

Trebuie sa spunem ca si in Europa, cel putin in ultimii ani, constructia de case pe structura de lemn a cunoscut o dezvoltare ampla, in Franta, Suedia, Scotia lemnul fiind utilizat pe scara larga in realizarea caselor.
De ce? Pentru ca lemnul este materialul de constructie cu cel mai bun raport rezistenta mecanica / greutate si cu o elasticitate ridicata care ii permite sa fie utilizat si in zonele cu potential seismic ridicat.

Suntem pe Google

mansarda lemn

Cateva avantaje ale utilizarii lemnului in constructia caselor:
- este ecologic, nu degaja substante nocive pentru organismul uman,
- daca este tratat corespunzator este rezistent la atacul daunatorilor,
- lemnul permite o mare libertate arhitecturala la conceptia casei Dumneavaostra, acelasi cu al structurilor in cadre, cu diferenta ca materialul folosit este lemnul, care este mult mai elastic comparativ cu materialele de constructii clasice,
- rezistenta la cutremur (greutatea proprie redusa permite constructiilor executate pe structura de lemn sa reziste la seisme cu magnitudine de peste 8 grade pe scara Richter),
- este durabil (bisericile din lemn din Maramures rezista din secolul XVII,)
- cel mai important, realizeaza o izolatie termica si fonica deosebita,
- construind din lemn, castigati in jur de 5- 7 % de suprafata utila in raport cu o constructie umeda.
- costurile pentru incalzirea locuintelor realizate in acest sistem sunt cu 20-30% mai mici decat in cazul constructiilor clasice.

mansarda lemn

Panourile SIP combina aceste calitati ale lemnului cu izolarea termica superioara conferita de utilizarea polistirenului expandat de inalta densitate (20Kg/m3). Utilizarea placilor de OSB si a lemnului cu umiditate redusa (sub 16%), realizarea legaturii intre OSB si polistiren prin utilizarea de adezivi speciali, confera panourilor SIP capacitatea portanta si o deosebita rezistenta!
Daca la acestea adaugam faptul ca toate panourile sunt pretaiate in conditii industriale de inalta precizie si intreaga structura a casei este realizata prin procedee asistate informatic, avem o privire de ansamblu asupra calitatii acestor panouri prefabricate. Cea mai importanta caracteristica a panourilor SIP o constituie izolatia termica excelenta. Pentru conditiile climaterice din tara noastra realizam peretii exteriori din panouri de 16.5 cm si o izolatie termica de 0.28 W/Km2. Iar pentru realizarea acoperisului se vor folosi panouri cu grosimea de 21.5 cm si o izolatie termica de 0.21 W/Km.

Rezistenta, reabilitare

hidroizolatii

Lucrari diverse: rezistenta, reabilitare, modernizare , amenajari, finisaje interioare, amenajari exterioare, fatade, acoperisuri, terase, tamplarii, demolari, restaurari, drumuri

Mentenanta si reabilitare

Instalatii sanitare

Din pacate, constructiile noastre nu sunt vesnice si indestructibile. Ele sunt supuse degradarii in timp (unele mai incet, altele mai repede), in functie de multe conditii, unele prielnice, altele adverse existentei lor.
Printre conditiile ce contribuie la reducerea duratei de exploatare si de existenta a constructiilor se numara:
- actiunea agentilor de mediu natural si tehnologic ca si
- actiunea propriilor neajunsuri create de existenta defectelor induse in procesul de concepere, proiectare, executie si exploatare.

Printre conditiile benefice prelungirii duratei de serviciu se evidentiazã în primul rand activitatea de mentenanta si de reabilitare, interventii menite a reface aptitudinea pentru exploatare a constructiilor supuse degradarii.

Case la cheie

izolatie exterioara casa

Daca v-ati gandit sa apelati la construirea unei case, firma noastra va pune la dispozitie varianta "casa la cheie". Casa la cheie reprezinta varianta ideala pentru cei care isi doresc sa se mute intr-o casa complet finisata atat in interior cat si in exterior si astfel sa evite problemele aferente amenajarii acesteia.
Avantajele pentru care va recomandam casa la cheie sunt multiple. Apeland la aceasta varianta veti scapa de grija efectuarii racordurilor la curent, gaze, canalizare si de grija realizarii instalatiilor electrice, termice si sanitare. Avand o experienta vasta in constructia de case la cheie, echipa noastra va ofera siguranta unei bune executii, scapandu-va totodata de povara amenajarilor interioare. Daca veti apela la oferta noastra de case la cheie, veti avea satisfactia unei locuinte la standarde de calitate ridicate, fara vreun efort din partea dumneavoastra.


Free SEO Tools Active Search Results Pin It! Free Sitemap Generator