Vrei o casa sanatoasa? Trateaza corect fatada!

Apa, atat in forma sa lichida, cat si in stare de vapori, reprezinta unul dintre cei mai mari inamici ai proiectelor de constructii. Pentru a te putea bucura cat mai mult de confortul locuintei tale, specialistii Sika te sfatuiesc sa acorzi importanta cuvenita impermeabilizarii fatadei pentru a evita instalarea mucegaiului, a igrasiei, a petelor de apa, sau, mai grav, aparitia infiltratiilor.

In acest caz este indicata folosirea unor produse pentru impregnarea hidrofoba a suportului, care patrund adanc in substrat, protejand constructia fara a lasa insa urme.

Sikagard-703 W este una dintre cele mai performante solutii de impregnare hidrofoba ce pot fi folosite in acest sens. Acesta este un material de impregnare cu un coeficient ridicat de impermeabilitate special creat pentru hidrofobizarea fatadelor, a carui compozitie este bazata pe o combinatie de silan / siloxan si apa.

Culoarea translucida a produsului nu modifica aspectul stratului suport pe care este aplicat si ii permite acestuia sa „respire”, functionand ca o bariera impotriva infiltrarii apei si a aparitiei efectelor nedorite ale umezelii. Astfel, actiunea sa previne deteriorarile produse pe termen lung de umiditate.

Mai mult decat atat, acest produs poate fi folosit pe o paleta larga de straturi suport, cum ar fi betonul, caramida, piatra, mortarul, zidaria, azbocimentul, imbunatatind considerabil rezistenta constructiei la captarea murdariei. Un alt avantaj al emulsiei este ca, odata aplicata, poate fi acoperita in scurt timp cu vopsele sau cu alte tipuri de materiale.

Solutia recomandata de specialistii Sika are si avantajul unei aplicari foarte usoare. Produsul ecologic, pe baza de apa, Sikagard-703 W poate fi aplicat atat prin pulverizare cu presiune scazuta, cat si cu pensula sau cu trafaletul, printr-o miscare simpla a ustensilei de aplicare, de sus in jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

85 − 78 =