Tipuri de mobilier care ajuta sa economisiti spatiu

sufragerie maiaMulti dintre noi se confrunta cu problema spatiilor mici, fie ca este vorba de garsoniere sau apartamente. Mai jos gasiti o lista cu cateva solutii practice in ceea ce priveste alegerea mobilierului potrivit.
Alegeti corpuri de mobilier in culori deschise

biblioteca

Cu totii stim ca piesele de mobilier deschise la culoare dau impresia ca spatiul este mai mare.

Daca vorbim de living, atunci recomandarea noastra este o biblioteca dotata cu dulapuri si spatii incapatoare pentru o mai buna organizare a produselor ce trebuiesc depozitate.

Optati pentru un dormitor cu dimensiuni mai mici

Mobila pentru dormitor este de cele mai multe ori voluminoasa. Aveti nevoie de o solutie pentru o suprafata mica? Cu putina atentie, chiar si o camera de doar cativa metri patrati se poate transforma intr-un spatiu placut, confortabil si odihnitor.
Cumparati o masa extensibila

O alta problema pentru spatiile mici poate fi spatiul pentru servit cina alaturi de familie sau de prieteni. In acest caz, alegerea potrivita este masa extensibila MAXIM, care poate fi extinsa cu usurinta pentru servirea cinei si apoi se poate strange la finalul cinei. In plus, va recomandam si masa MATRIX care, dintr-o simpla miscare, aceasta masa joasa de cafea se trasforma intr-o masa mare pentru 6 persoane. In acest fel problema spatiului limitat este rezolvata.

1. Masa Maxim

masa maxim masa pentru spatii mici

 

 

 

 

 

 

2. Masa Matrix
masa matrix masa pentru spatii mici

 

 

 

 

 

 

 

 

Alegeti simplitatea pentru camera de tineret

Fie ca vorbim de adolescenti sau studenti, tinerii au nevoie de spatiu in camera lor.

camera tineret

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

94 − = 87