Hoteluri si restaurante subacvatice

Hotelurile subacvatice sunt ultima moda in materie de exotism si lux. Cand vine vorba de atragerea turistilor, limita e doar cerul. Sau, si mai bine, adancimile oceanului. Insulele exotice se lauda cu resorturi de lux care mai de care mai inedite. Apogeul la acest capitol il constituie hotelurile construite sub apa, unde turistii care nu sufera de claustrofobie se pot desfata cu peisaje subacvatice unice si beneficiaza, in acelasi timp, de un regim de cinci stele.

Hotelul Conrad Rangali din Maldive

Hotelul Conrad Rangali din Maldive
Hotelul Conrad Rangali din Maldive

Destinatie ideala pentru petrecerea lunii de miere, insulele Maldive sunt un paradis acvatic. Vacantele petrecute acolo vor fi cu siguranta memorabile, cu atat mai mult daca alegeti ca loc de cazare hotelul Conrad Rangali Island Maldives. Hotelul, printre cele mai calitative din lume, dispune de apartamente luxoase, case amplasate pe plaja si spa-uri atractive. Insa apartamentul destinat cuplurilor proaspat casatorite le intrece pe toate. Privelistea subacvatica taie respiratia celor ce aleg sa-l locuiasca in timpul sejurului exotic pe insula cu una dintre cele mai frumoase plaje din lume.

Hotelul Conrad Rangali din Maldive
Dormitor in hotelul Conrad Rangali din Maldive

Poseidon Undersea Resort

Poseidon Undersea Resort
Poseidon Undersea Resort

Resortul ofera cuvantului subacvatic conotatii complet noi. Cu o denumire care reda perfect ceea ce ofera clientilor, Poseidon Resort are un apartament luxos realizat din sticla acrilica, dincolo de care puteti admira lumea subacvatica a oceanului. Amplasat pe insula Fiji, resortul pune la dispozitie clientilor sai un avion privat care sa ii transporte de la aeroportul din Fiji direct pe insula Poseidon Mystery.

Sala de mese la Poseidon Undersea Resort
Sala de mese la Poseidon Undersea Resort

O saptamana petrecuta in cadrul resortului include doua nopti petrecute in hotelul subacvatic si un submarin de trei persoane la discretie. Ce puteti vedea pe Poseidon Mystery Island? Recife de corali, bungalouri izolate pe plaja, biblioteca subacvatica, capela pentru oficierea nuntilor, restaurante etc.

Restaurantul Red Sea Star

Restaurantul Red Sea Star
Restaurantul Red Sea Star

Restaurantul Red Sea Star este cunoscut la nivel international. Notorietatea sa se datoreaza faptului ca restaurantul este construit sub apa. Este apreciat pentru conceptul unic ce sta la baza constructiei, pentru arhitectura si ingineria folosita si pentru designul interior. Insa cel mai admirat dintre toate este faptul ca proiectul este unul prietenos cu mediul si nu afecteaza reciful de corali din imediata apropiere.
La constructia Red Sea Star s-au folosit materiale “verzi” aduse din toata lumea. Podeaua are forma de stea si, fiind transparenta, functioneaza ca un observator. Marketingul restaurantului isi indeamna clientii sa simtea marea si sa ia parte la descoperirea unei lumi acvatice magnifice. Peretii transparenti ofera priveliste spre fascinanta lume marina cu recife de corali colorate si vietati specifice apelor tropicale.

Jules’ Undersea Lodge

Jules' Undersea Lodge
Jules’ Undersea Lodge

Jules’ Undersea Lodge a fost initial un laborator de cercetare din Florida, SUA. Ulterior, a fost transformat intr-o adevarata locuinta cu bucatarie, camera de oaspeti si sala de mese. Pentru a patrunde in Jules’ Undersea Lodge, trebuie sa va scufundati circa 6 metri sub nivelul marii prin Emerald Lagoon, insotiti de un scufundator profesionist.

Hanul Utter

Hanul Utter
Hanul Utter

Construit in apele lacului Malaren din orasul Vasteras, Suedia, hanul Utter reprezinta un loc de cazare inedit pentru turistii care vin intr-una dintre cele mai dezvoltate tari din lume. Vizitatorii patrund in casa cu arhitectura tipic suedeza si, apoi, coboara in camerele care se afla sub nivelul apei si care ofera un peisaj extraordinar. Evident, turistii beneficiaza de activitati de entertainment precum inotul, plimbarile cu canoe, cina servita pe vapor sau pur si simplu relaxare pe plaja, la soare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

37 + = 44