Geometrie si mister intr-un apartament minimalist

Designul geometric poate inspira emotii puternice in amenajarile specifice stilului contemporan. Unii ar putea cataloga modelele geometrice ca fiind reci si rigide, insa noi credem ca liniile drepte si unghiurile bine alese pot da nastere unor creatii originale.

Un mic apartament din Polonia ilustreaza perfect rolul geometriei in transformarea si modernizarea interiorului.

Cu un design simplu, minimalist, locuinta atrage atentia prin contrastul alb-negru al decorului, dar mai ales prin liniile negre care brazdeaza peretii si tavanul, jucandu-se cu directiile, intersectandu-se si formand diverse puncte focale.

Lumina are un rol importand in decorul geometric, mai multe tuburi neon fiind incastrate in nisele inguste din tavan si de pe pereti.

La o privire mai atenta observam insa, cu uimire, faptul ca liniile negre de pe pereti sunt, de fapt, spatii goale intre placi albe de lemn. Peretele devine astfel un imens panou cu usi in forme ciudate, in spatele carora se ascund rafturi si dulapuri in care sunt depozitate toate lucrurile proprietarului.

Bucataria respecta linia geometrica a apartamentului, prin masa si scaunele negre din metal, cu design geometric.

O scara din metal completeaza decorul, ducand catre un mic spatiu situat deasupra baii, unde a fost amenajata o zona de relaxare.

In baie, modelul alb-negru al peretilor din faianta si cadrul metalic al tavanului asigura coerenta decorului original al micului apartament din Polonia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 24 = 27