Decoreaza cu lemn!

lemn

Natural si rustic prin excelenta, lemnul este un material indragit de foarte multe persoane datorita efectului decorativ si atmosferei calde pe care o creeaza intr-o incapere.

Atunci cand vorbim de locuinte, lemnul este utilizat in multe scopuri: ca material de constructie sau de finisaj, pentru mobilier, accesorii etc. Exista mentalitatea, gresita de altfel, ca lemnul se preteaza doar in casele rustice sau in cele de inspiratie montana (de tipul cabanelor). Asa se explica de ce acest material cald si frumos este absent in multe locuinte contemporane.

Lemnul este un material versatil si poate fi integrat in orice camera (de la dormitoare, livinguri, holuri si pana la bai sau balcoane) si in orice tip de locuinta (moderna, minimalista etc.), oferind acel “touch” natural in décor. Intr-o incapere, poate fi utilizat fie ca element principal de decor (de exemplu, pat si tablie din lemn in dormitor), fie ca accent (masuta de cafea, raft pentru carti, lampadar, suport pentru lumanari, cuier etc.).

Altfel spus, exista numeroase modalitati de a integra lemnul intr-un interior, oricat ar fi de sofisticat sau extravagant. Rezultatul depinde de modul in care reusesti sa imbini lemnul cu celelalte materiale astfel incat sa obtii un decor modern, dar natural si reconfortant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 5