Casutele de vara sau camerele in aer liber

In fiecare vara facem tot posibilul sa scapam de aerul sufocant din interiorul locuintei si sa gasim solutii alternative de relaxare sau desfasurare a activitatilor casnice. Pentru cine are, gradina reprezinta principlul loc de refugiu.

Insa si acest spatiu trebuie amenajat corespunzator pentru a avea confortul dorit. In primul rand, trebuie sa gasesti un mijloc de a te proteja de soarele arzator, iar umbrelele nu sunt mereu cea mai buna solutie. Aceasta nevoie a condus la aparitia „casutelor de vara” sau a „camerelor in aer liber”. Pentru unii ar fi chiar nepoatele moderne ale cunoscutelor magazii sau soproane. Avantajul acestor casute este ca pot prelua functia oricarei camere: living, dining, bucatarie, birou etc.

Vestea buna este ca pentru a construi o astfel de casuta nu ai nevoie de un buget consistent, mai ales ca exista si variante extrem de economice. Prima ar fi sa ti-o construiesti din materiale reciclate, iar a doua, sa ti-o construiesti singur.

In ceea ce priveste stilul, materialele, forma si dimensiunile, alegerea iti apartine. Noi te ajutam doar cu cateva surse de inspiratie:

Casuta de relaxare

Casuta-birou

Casuta de vara – un spatiu functional

Daca ti-am trezit interesul, acceseaza galeria foto, unde vei gasi o colectie de casute de vara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

21 − 15 =