Constructii, amenajari, gradini

Instalatii sanitare, electrice

Panouri solare

  Galeria Google de fotografii E&G Point Construct on Google Plus E&G Point Construct on Facebook E&G Point Construct on Twitter E&G Point Construct on Vimeo E&G Point Construct on Linkedin E&G Point Construct on YouTube E&G Point Construct on Stumbleupon E&G Point Construct on Digg E&G Point Construct on Delicious Subscribe RSS English Deutsch

Investitii si oportunitati in constructii

Proiecte de investitii publice si private actualizate, informatii privind piata imobiliara si sectorul constructiilor din Romania, la zi

Acoperisul de stuf

Realizam acoperisuri din stuf atat pentru terase inchise, rustice, pentru baruri cat si pentru case din stuf. Traditionalul inseamna modern, curajul de a-ti schimba opiniile odata cu trecerea timpului. Acoperisul din stuf a fost raspândit datorita climatului sanatos în casa. Trestia asigura o izolare eficienta si creeaza o atmosfera neobisnuita de confort. Chiar si la temperaturi extrem de reci aerul în mansarda nu ajunge la punctul de roua la care pe suprafata tavanului se acumuleaza umiditatea condensata, deoarece la o grosime de 35 cm, coeficientul de conductivitate termica constiuie 0,32 W / (grade *m2).
În timpul verii, acoperisul „moale” de stuf protejeaza spatiul de la supraincalzire - în casa domina o racoare placuta. Acoperisul de stuf protejeaza bine casa de ploaie si de apa. Chiar si în timpul ploii prelungite apa penetreaza în acoperis doar la 3 ... 5 cm.
Unul dintre principalele avantaje ale acoperisului de stuf este durata de utilizare. Cu cât mai abrupta este panta, cu atât mai bine se revarsa apa în jos si mai durabil va fi acoperisul de stuf.Oferim serviciile in toata tara si in tarile membre Uniuni Europene.
Acoperisul din stuf nu lasa sa treaca apa si nu putrezeste.

Incalzirea in infrarosu cu nanoplasma termica - Eficient, economic, sanatos si elegant
Spuneti adio centralelor termice

Panourile Radiante cu infrarosu transmit caldura, sub forma de radiatie infrarosu, corpurilor dintr-o incapere. Corpurile, odata incalzite, devin la randul lor surse radiante de caldura si incalzesc uniform aerul. Corpul uman se incalzeste astfel inaintea aerului din incapere si temperatura resimtita este cu 3-4 grade mai mare decat cea a mediului. Altfel spus, ciclul de incalzire al soarelui este modelat in conditii de laborator si adaptat la tehnologia Plasmelor Termice.
Plasmele Termice cu infrarosu sunt niste panouri radiante in infrarosu cu suprafata de sticla, foarte puternice si eficiente. Elementul generator de caldura este Argintul aplicat pe suprafata sticlei, implicit Plasmele Termice au un puternic efect antibacterian si de ionizare a aerului din incapere.

Plasmele Termice NANO

Plasmele Termice se prezinta ca niste adevarate capodopere, cu un design modern si intr-o gama sortimentala variata, satisfacand astfel cele mai exigente gusturi (circulare, dreptunghiulare, ovale, mobile, uscatoarele de prosoape si oglinzile electrice incalzite pentru bai).
Plasmele Termice pot fi mecanice, doar buton pornit/oprit, sau electronice, cu telecomanda si 4 trepte de putere.
Plasmele Termice NANO sunt ideale pentru incalzirea eficienta a oricarui tip de spatiu:

  • apartamente in blocuri,
  • case, vile sau case de vacanta,
  • pensiuni, hoteluri, moteluri,
  • cladiri de birouri,
  • policlinici, spitale, scoli, gradinite,
  • spatii comerciale,
  • restaurante.Free SEO Tools Active Search Results Pin It! Free Sitemap Generator